FASADPERSIENNer

   SÄNK TEMPERATUREN MED STIL

Specialbehandlad design för utomhusbruk

Umbra fasadpersienner tillverkas av en 80mm rullformad aluminiumlamell som är specialbehandlad för utomhusbruk. Det här är persienner som är stabila och både mörklägger och skyddar mot solen även under extrema vindförhållanden. Lamellerna finns att gå i 12 stycken färger från vitt, silver till antracitgrått och svart. Men är du ute efter mörkläggning bör de vara bruna eller svarta.

Fasadpersienner ger inte bara fasaden ett stramt och stilrent uttryck utan är i huvudsak mycket effektiva avskärmare mot solens varma strålar – lamellerna avskärmar upp till 92 procent av solvärmen – och hjälper på så vis till att hålla inomhustemperaturen på en behaglig nivå.

Snabbfakta

• 12 färger
• Bästa solskyddet i avseendet att ta bort värme
• Maxbredd: 440 cm
• Maxhöjd: 500 cm
• Maxarea, motoriserad: 18 kvm
• Maxarea, vev: 10 kvm

Enkel persienn eller seriekopplad länga?

Umbras fasadpersienner finns i flera olika utföranden – som enkel persienn eller seriekopplad länga ihopkopplade med drivaxlar. Persiennerna kan monteras antingen på vägg eller i tak med speciella fästen. De monteras ofta i byglar tillsammans med särskilda skyddskåpor. Alla snören och hissband är av 100 % polyester och övriga komponenter i väderbeständig plast.

Du kan välja persienner som manövreras manuellt med en vev eller elektroniskt med hjälp av en liten motor. Persiennerna kan även regleras med snäckväxel och invändigt vevreglage. Det går till och med få en automatisk styrning efter hur soligt det är ute. Är det för soligt stängs persiennerna och när solen går i moln öppnas persiennerna automatiskt.

 

Copyright © Umbra Solskydd · Alla rättigheter förbehållna.