Plisségardiner

   STILREN FORM OCH FUNKTION

Trendsäkra färger och flexibla mått

Med över 150 olika färger och mönster att välja bland vågar vi lova att Umbra har en plisségardin som inte bara skyddar och skänker skugga utan också fångar upp precis den stil och känsla i inredningen som du är ute efter. Vill du kunna mörklägga helt väljer du en tät väv och vill du skydda men ändå släppa igenom ljus väljer du en transparent textil.

Förutom ett brett urval av färger är också en av plisségardinens absoluta fördelar att du kan montera upp den i stort sett i vilket fönster som helst – stora, små, runda, fyrkantiga, trekantiga eller halvmåneformade är inga problem. Umbra tillverkar helt enkelt efter dina mått och önskemål.

Snabbfakta om gardinerna

• Maxbredd: 230 cm
• Maxhöjd: 260 cm
• Cirka 250 st vävar
• Tyger, transparent till mörkläggande
• Energi och värmebesparande vävar
• Lätta att rengöra och bleknar ej
• Detaljer i vitt, silver, guld och svart

Klimatsmart inredning i flera modeller

Plisségardinen består av en över- och underlist med en veckad väv däremellan. Du kan välja mellan enkel eller dubbel väv. Den dubbla väven skapar en luftficka i gardinen som faktiskt hjälper dig att spara energi och behålla en behaglig temperatur i rummet. Luftfickan gör att gardinen håller värmen inne vintertid medan den på sommaren skärmar av värmen och temperaturen kan hållas nere. Oavsett vilken väv du väljer kan det vara skönt att veta att plisségardiner är lätta att rengöra och att väven inte bleknar utan behåller färgen år ut och år in.

Umbra plisségardiner finns med flera olika monterings- och manövreringsmöjligheter – uppifrån och ner, nerifrån och upp eller fritt flyttbara. Gäller det ett takfönster finns även möjlighet att kunna manövrera gardinen via fjärrkontroll.

 

Copyright © Umbra Solskydd · Alla rättigheter förbehållna.