INSEKTSNÄT

 Terrassmarkis Safir

Insektsrullgardiner

Umbras insektsrullgardin är den idealiska lösningen för tiltbara, skjutbara och utåtgående fönster samt för dörrar och takfönster. Rullgardinen har en ram med sidoskenor och är fjäderspänd med mjukstängning och hastighetsbroms. Rullgardinen kan monteras inne i fönstret eller på insidan.

Maxstorlek: 180 x 240 cm
Färg (lister och detaljer): Crémevit / Vit / Antracit

Fråga din lokala återförsäljare om olika tillbehör.


Insektscreens

Umbras insektscreens är den idealiska lösningen för dörrar och för alla fönster som är skjutbara eller som öppnas inåt. Våra insektscreens kan antingen monteras inne i fönstret eller på insidan alternativt utsidan.

Mekanismen bygger på fjäderfriktion gör att screenen kan monteras ner på ett par sekunder om man önskar. Screenen kan självklart alltid sitta kvar i eller på ramen även när fönstret är stängt.

Maxstorlek: 130 x 240 cm
Färg (lister och detaljer): Crémevit / Vit / Mörkbrun / Antracit / Mörkblå

Fråga din lokala återförsäljare om olika tillbehör.

Insektsdörrar

Umbras infällbara insektsdörr är ett unik insektsskydd med plissérat nät vilket gör att den tar mycket liten plats i infällt läge. Med en speciell guidekedja och 3 mm skenor, blir insektsnätsdörren både stabil och smidig. Insektsdörren kan placeras i dörramen/karmen eller utanför med särskild monteringssats.

Maxstorlek: 200 x 299 cm
Färg (lister och detaljer): Crémevit / Vit / Mörkbrun / Antracit / Ljusbrun

Fråga din lokala återförsäljare om olika tillbehör.


Copyright © Umbra Solskydd · Alla rättigheter förbehållna.