PERSIENNER

   25 & 50 MM · FORMSÄKER FÖNSTERKLASSIKER

Låt persiennerna matcha inredningen

Umbras interiörpersienner skänker inte bara skugga och hjälper dig att styra dagsljuset – med över 50 olika färger för lameller, lister och stegband att välja bland kan de här persiennerna bli en inredningsdetalj som verkligen ger liv och karaktär åt rummet.

För att knyta ihop persiennerna med resten av inredningen kan du välja en accentfärg som går igen i tapeten, stolarna, soffkuddarna eller mattan – det kan bli hur snyggt som helst. Eller så går du på den mer strama linjen och väljer en tvåfärgad persienn i svart och vitt. Är du ute efter att skapa en mer varm och naturlig känsla kan trämönster vara rätt val.

Smart konstruktion med lång livslängd

Lamellerna i Umbras interiörpersienn 25 är som benämningen avslöjar 25 mm breda, vilket ger dig fler valmöjligheter när det gäller upphängningen – antingen mellan fönsterglasen eller i ett frihängande utförande. Den enkla konstruktionen tillsammans med de noggrant utvalda materialen gör att de här persiennerna håller – länge.

Apropå livslängd – förutom att hindra solljuset från att blända eller göra rummet olidligt varmt så skyddar persiennerna dina möbler och övrig inredning från att blekas. En annan fördel med de här klassiska solskydden är att de är lätta att rengöra.

Snabbfakta 25 mm

Cirka 50 färger  •  Duo, vit på ena sidan, svart på andra  •  Silverlamell för värmeavstötning  •  Färganpassning, "en svart persienn är helt svart" (gäller alla färger)
Lätta att rengöra  •  Maxbredd: 300 cm  •  Maxhöjd: 300 cm  •  Maxarea: 6 kvm

Praktiskt och estetiskt på samma gång

Umbras interiörpersienner med 50 mm breda lameller skänker inte bara skugga och hjälper dig att styra dagsljuset – de här persiennerna blir en inredningsdetalj som verkligen ger liv och karaktär åt rummet.

Med över 30 olika färger på lameller, lister och stegband att välja bland är det egentligen bara fantasin som sätter gränserna för vilka kombinationer du kan göra. Bryt gärna av med en annan färg på de snygga stegbanden eller välj en träunderlist istället för en i aluminium – för att få ett mer spännande och stilsäkert intryck. Eller så väljer du perforerade lameller som gör låter solljuset och skuggorna skapar härliga effekter.

Snabbfakta 50 mm

Cirka 30 färger
Silverlamell för värmeavstötning
Färganpassning, "en svart persienn är helt svart" (gäller alla färger)
Lätta att rengöra
Maxbredd: 340 cm
Maxhöjd: 400 cm
Maxarea: 9 kvm

Smart konstruktion med lång livslängd

Lamellerna i Umbras interiörpersienn 50 är som benämningen avslöjar 50 mm breda och monteras i ett frihängande utförande, antingen mot fönstret i bågen eller mot karmen. Den enkla konstruktionen tillsammans med de noggrant utvalda materialen gör att de här persiennerna håller – länge.

Apropå livslängd – förutom att hindra solljuset från att blända eller göra rummet olidligt varmt så skyddar persiennerna dina möbler och övrig inredning från att blekas. En annan fördel med de här trendiga solskydden är att de är lätta att rengöra.

 

Copyright © Umbra Solskydd · Alla rättigheter förbehållna.